Szállítás és fizetés info - A Két Zsivány zenekar

Tartalomhoz ugrás
Szállítási információk

Kizárólag Magyarország területén értékesítünk és szállítunk !
Mikor és hogyan jön meg a csomagom?
A vásárolt terméket a megrendeléstől számított (előreutalás esetén a pénz beérkezésétől számított) 3-5 munkanapon belül a GLS futárszolgálat kézbesíti a kért szállítási pontra. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00 és 17:00 között történik.

A szállítás módja:
GLS  futárszolgálat: 1270 Ft (utánvét esetén +500 Ft)
Kényelmes, gyors, precíz. Bármilyen címre kérheted a szállítást.
Két alkalommal próbálják meg kézbesíteni a csomagot a részedre, így nem probléma, ha esetleg mégsem tudod átvenni a csomagot. A következő munkanapon ismét megkísérlik a küldemény kézbesítését.

Fizetési információk

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót, melynek mértéke 27%. A vásárlási információkról a megrendelés elküldése után kapsz egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos információt megtalálsz. Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt:

Utánvétes vásárlás
Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz kezelési díjat átvételkor a futárnak kell kiegyenlítened. A készpénzkezelési díj összege 500 Ft.

Előreutalásos vásárlás
Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnod az Raiffeisen Banknál vezetett bankszámlánkra. A szállítási időt a pénz beérkezésétől számoljuk.

Fontos !
 
Ne kerekített összeget utalj ! Az összeg azonos legyen a  rendelési értesítőben szereplővel ! Közleményben tüntesd fel a rendelési azonosítód!
 
Bankszámlaszám (ahová utalhatsz ) : 12095003-01126614-00100002 - Raiffeisen Bank - Tóth Ferenc Gábor
Vissza a tartalomhoz